За нас

За контакт с нас:

e-mail pipilota@abv.bg

Тел. 0889699680

Соколец50 ООД

ЕИК 202351950

Седалище: гр. Самоков ул. Баба Фота 3

Адрес на магазина : гр. Самоков ул. Житна Чаршия 17