Филтри Бански бразилиана
Изчисти филтрите
Размер
Размер

Бански бразилиана

Всички жени очакват с нетърпение летния сезон и преди началото на горещите дни дамите започват да се замислят затова, какви бански да изберат за себе си и кой модел ще им отива повече. Те са незаменим атрибут от летния гардероб, който в началото е имал чисто практична функция да служи само за плуване. Днес обаче се е превърнат и в акцент, с който ще можете да подчертаете своите достойнства на фигурата и да скриете недостатъците. 

Сред най-популярните фасони са така наречените бански бразилиана като разделните модели изглеждат много откровено и сексуално за разлика от целите, които са по-скоро с романтична нотка. Както може би и сами се досещате, родината на фасона е Бразилия, където красивите и пищни форми са на почит. Ако и вие искате да изпъкнете със стройната си фигура, тогава ще останете очаровани от богатия избор, който ще намерите в онлайн магазин Pipilota на достъпни цени и с доказано качество. 

С право именно изкусителните бански бразилиана се смятат за едни от най-женствените и сексуални едновременно с това фасони. И това не е никак случайно, а именно те подчертават много красиво плавните очертания на съблазнителната женска фигура. Този фасон прави краката визуално по-дълги и стройни, като можете да допълните образа си с чехли на платформа за още по-голям ефект, както и с ефектните ни плажни чанти и летни шапки.

Всяка поръчка при нас над 129 лева е с безплатна доставка, което е приятен бонус. Покорете мъжките сърца и заблестете с неотразимия си моден вкус заедно с нашите модели бански бразилиана в онлайн магазин Pipilota. 

Бански бразилиана
Филтри
Подреди по