Филтри Бански с боксер
Изчисти филтрите
Размер
Размер

Бански с боксер

Ефектни и свежи Дамски бански с долна част боксер. Две части или цели с нашите бански с боксер ще се чувствате комфортно и удобно през времето прекарано на плаж или край басейна.При избора на плажните си образи често жените не обръщат внимание на бански с боксер. Дамите понякога смятата, че тези модели са подходящи само за жените, които са почитателки на по-спортните фасони, но това далеч не е така. Дори и те могат да са много сексуални и стилни, ако са избрани според вашите особености на фигурата. 

Един от големите им плюсове е това, че с тяхна помощ можете много лесно да скриете малките недостатъци на фигурата ви, но и същевременно с това ще можете много елегантно да подчертаете нейните достойнства. Подходящи са и за тези от вас, които са се уморили от прекалено откровенните плажни образи и искат да опитат нещо коренно различно и смело. Красивите бански с боксер съчетават в себе си едновременно женственост, сексуалност и същевременно ви позволяват да не показвате твърде много. 

Голяма част от нежния пол смята, че те са подходящи само за тези жени, които имат какво да скриват, но това не е така. Разнообразието от различни дизайни, които ще намерите в онлайн магазин Pipilota е смело доказателство на това и напълно разрушава този погрешно създал се мит. Бъдете различна и се отличете в тълпата с изтънчения ви вкус към красивото заедно с нашите дамски бански, които ще откриете в електронния ни магазин на страхотни цени и с доказано качество. 

Редовно обновяваме нашия асортимент, за да можете да имате богат избор и бързо да откриете именно фасона, който искате за себе си. Бъдете модерна и стилна заедно с Pipilota!

Бански с боксер
Филтри
Подреди по