Филтри Бански с висока талия
Изчисти филтрите
Размер

Бански с висока талия

Всеки сезон трендовете при банските се променят. Една година са актуални едни принтове, другата - сочните и ярки цветове, а трета - класическите. Има обаче един вариант, който винаги е на мода и с него не можете да сгрешите. Това е вечната класика, а именно красивите и стилните бански с висока талия

Често този фасон е наричан ретро и това не е случайно, а именно защото през 50-те години той е бил еталон за стил и достатъчно смел фасон за плажния образ. Днес обаче той се е превърнал в синоним на класа и сексуалност едновременно, защото разкрива и подчертава много женствено всяка извивка на жената. 

И ако при другите дамски бански можете да сгрешите и да изберете неправилния фасон, който да не ви отива изцяло, то с този не можете да сбъркате. Важно е да отбележим, че той е много подходящ за дамите с по-апетитни форми. Благодарение на долнището му идеално ще скриете недостатъците на силуета, стягайки визуално бедрата. Високата талия много добре скрива коремчето, служейки и като оформящо бельо. 

За да сме ви максимално полезни и да ви улесним с избора, в онлайн магазин Pipilota ще намерите огромен избор от различни бански с висока талия. Редовно обновяваме асортимента си, за да можете да откриете именно това, което търсите. Ще се влюбите във всички модели, които ви предлагаме, но и ще останете очаровани от достъпните им цени и отличното качество, а при поръчка на над 129 лева доставката е безплатна. 

Бански с висока талия
Филтри
Подреди по