Бански за пълни жени: от унификация към индивидуализация

3 юли 2018
Бански за пълни жени: от унификация към индивидуализация

Модата като цяло върви към съвсем нови направления. Това позволява на всяка жена да заяви своя собствен стил. Същото важи и за банските костюми. Жените с по-пищни форми вече не се чудят какво да си купят за лятната почивка. Огромното разнообразие не само улеснява техния избор, но и им позволява да се чувства комфортно под галещите лъчи на слънцето и да впечатляват със своя плажен артикул, който стилно ще подчертава съблазнителните извивки на фигурата.

Ако направим един обзор на банските костюми за по-пълни дами, ще открием редица препратки към ретрото, показател за което са многобройните модели със завишена талия. В комбинация с бюстие, такива бикини създават оригинални ансамбли. И още няколко думи за ретрото: в тенденция се завръщат ресните и точките. Те правят моделите игриви и закачливи.

Едновременно с вариантите, вдъхновени от миналото, колекциите предлагат и съвременни стилове. Могат да се видят ултрамодерни модели с дигитален печат. Ефектът на триизмерната рисунка просто хипнотизира очите.

Друг писък на сезона е роклята-бански. Но закръглените дами не бива де се спират на монотонни варианти, а смело да изберат модели с принтове на леопард, цветя или точки.

Особено елегантен вариант е бански с поличка, който е уместен и като плажна рокля. А почитателките на нестандартните форми със сигурност ще оценят дуета от танкини и шорти. Този вариант определено не бива да се подминава.

Колекциите от модели за това лято със сигурност ще отговорят на нуждите на представителките на нежния пол, които обичат да посещават басейни или да се гмуркат в морската вода. За случая са по-удобни целите бански, като най-актуални са съчетанията от два цвята, които визуално издължават и изтъняват фигурата.

В банските за по-пълни дами са използвани редица мънички хитрости, които стилизират силуета – контрастни вложки отстрани, драперии, щампи. На мода са благородните нюанси на червено, неоново, розово и лилаво. Но, ако решите да си купите бански, актуален няколко сезона – изберете класиката: всички оттенъци на синьо, черно и бяло. Що се отнася до щампите, най-добрият вариант е да са средни – листа или абстрактни рисунки.

Плажният сезон е истинско предизвикателство за жените с апетитни форми. Но нека това не е повод за стрес или понижено самочувствие, а момент, който може да остави незабравими впечатления, преживявания и емоции!

12 ноември 2019 Основни тенденции при вечерната мода

Дълго време вечерната мода беше подчинена на общи тенденции и едва през последните години няколко водещи марки специализират само в изработването на вечерни рокли.

прочети още

12 ноември 2019 Необичайна комбинация от цветове в интериора на спалнята

В много случаи за спалнята се избират меки, леки и приглушени нюанси, осигуряващи спокойствие и пълноценен отдих, за които всеки мечтае след дългия работен и динамичен ден.

прочети още