Разноцветен маникюр – празник за всеки ден

31 март 2019
Разноцветен маникюр – празник за всеки ден

Разноцветните нокти вече няколко години продължават да бъдат модна тенденция в нейл арта. Особено за младите момичета. И не само през лятото.

За предстоящите хладни сезони вариант е градиентен маникюр, изпълнен в няколко цвята от една гама. Тоновете са по-приглушени. Такъв дизайн лесно може да се направи у дома с помощта на гъба. Просто трябва да се разучи техниката.

Ако искате да постигнете ярък оригинален маникюр, обърнете внимание на витражния ефект. За тези, които решат да си го правят сами, е важно да знаят, че използваните няколко цвята лак трябва да са с еднаква консистенция, за да се получи отлична структура на дизайна.

Двуцветният контрастен маникюр си остава актуален вече много сезони. Тандемът черно и бяло подкупва със своята простота и елегантност. При използването му са уместни всякакви техники: и градиент, и воден маникюр, и рисунки, и френч, и стикери, и каквото още се сетите.

Черно-червеният маникюр е идеален за решителните дами, които знаят цената си, преследват целите си и с лекота преодоляват трудностите по своя път. Този дизайн е неизменен спътник на жената вамп.

Както и преди в тенденция е и френският маникюр, подходящ за всяка възраст. Сега вече може да се оживи от съчетание на разноцветни лакове.

И, тъй като индустрията на нейл арта бързо и уверено върви напред, съвременните технологии ни позволяват да постигнем удивителен ефект без да посещаваме салони за красота. Може да си набавим набор от всевъзможни шаблони и стикери, и бързо да си направим маникюр, отговарящ на настроението ни.

Огромният избор на нюанси не е гаранция, че ще постигнем идеалния дизайн. Важна е хармонията в съчетаването на тоновете в разноцветния маникюр. Контрастните лакове образуват ярък и наситен дизайн, който понякога може да изглежда пошло. Затова най-добрият вариант е да се използват спокойни контрастни тонове. Много важно е цветовете не само да си контрастират, но и да хармонират помежду си. Например, комбинацията от бяло, сиво и черно. Ако се спрете на ярък разноцветен маникюр, то гримът трябва да е в леки, неутрални тонове. Иначе може да се получи предизвикателен и не дотам стилен образ. За делови срещи са подходящи монохромни нюанси, а контрастните цветове са по-подходящи за празнични случаи. Гласувайте за нас в BG Top