Популярни Продукти

26 септември 2020 „Горещи“ цветове за есенно-зимния маникюр     

Червена боровинка – един от основните цветове за предстоящите студени сезони. Той е сред най-чувствените и ще бъде сред любимите нюанси на почитателките на модата. Особено за тези, които обичат романтичния стил. Лакът с цвят на боровинка се съчетава чудесно с различни тонове, като бяло, бронз и злато.

Прочети още

26 септември 2020 Безопасен маникюр: Как да избираме лечебен и безвреден лак за нокти

Грижите ли се за красотата на ноктите си? Започнете да използвате базово покритие, чиято основна функция е да предпазва ноктите от съдържащите се в лака вредни вещества, от миещите и почистващи препарати. Лаковете за основа са различни. Всички те съдържат защитни и подхранващи средства, но при своя избор трябва да отчитате състоянието на ноктите си.  Ако те са крехки и се разслояват , закупете продукти с протеини, масла и екстракти от билки, с витамини А и Е.

Прочети още

8 август 2020 Как да си изберем моден халат за 2020

Фешън индустрията диктува модата не само на светско, но и на битово ниво. Затова домашните дрехи стават все по-интересни и разнообразни, появяват се все повече трендове, подобряват се съществуващите модели. Не правят изключение и дамските халати.

Прочети още