Филтри Черен бански
Изчисти филтрите
Размер

Черен бански

Всяка година дизайнерите не спират да експериментират и ни предлагат разнообразни модели дамски бански в различни цветове и фасони. И въпреки големия избор от сочни и ярки цветове, черното си остава вечната класика и при плажната мода. Голяма част от жените залагат именно на този летен образ, тъй като той има множество предимства. Като за началото е много универсален и лесно ще можете да го съчетаете с различи плажни чанти и летни шапки, завършвайки ефектно вашия look. 

С това обаче неговите предимства не свършват, а именно с красивите черни бански, които ще намерите на нашите виртуални стелажи в интернет магазин Pipilota ще изглеждате по-слаба, тъй като както знаем, този цвят визуално намалява килограмите. Така ще изглеждате по-стройна и привлекателна, добавяйки доза елегантност и женственост. По този начин, избирайки правилният модел, ще можете лесно да скриете малките недостатъци на фигурата ви и да ги превърнете в достойнства. С нашите черни бански ще подчертаете красиво летния си загар, както и ще можете лесно да ги комбинирате с различни други модни аксесоари за плажа. 

Не по-малък плюс е, че дрехите в този цвят много по-бързо изсъхват, тъй като привличат слънчевите лъчи. Подхождат на всеки цвят коса и веднага се забелязва на фона на всичките фасони с ярки и крещящи оттенъци. Със стилните ни и красиви черни бански лесно ще изпъкнете на плажа и ще съберете всички мъжки погледи върху вас. Заложете на нашите плажни образи и вечната класика, която всеки сезон е актуална. Всяка истинска почитателка на модата трябва да има поне един такъв дамски бански в модния си арсенал на достъпни цени и с доказано качество от електронен магазин Pipilota!

Черен бански
Филтри
Подреди по