Доставка и връщане

Доставката на поръчките се извърша с куриерска фирма Еконт Експрес с 30% отстъпка от стандартната цена на куриерската услуга. 

Доставката се заплаща от клиента.

 

При отказ на пратка, клиента трябва да заплати и куриерската услуга за получаване и за връщане!!!

 

Поръчки на стойност над 129.00 лв са с безплатна доставка. 

Моля, въвеждайте правилно ареса си или отбелязвайте до кой офис желаете доставката. При неправилно въведен адрес, не се калкулира дължимата куриерска услуга. Безпатна доставка получавате само при поръчка над 129.00 лв.

 

След  потвърждаване на поръчаните от вас стоки, те ще ви бъдат доставени не по-късно от 7 работни дни от датата на съобщението за приемане на поръчката на посоченият от вас адрес или офис на куриера чрез куриерска фирма Еконт Експрес.
Запазваме си правото при направена поръчка, ако артикула е изчерпан, поръчката да не бъде изпратена. Съответно клиента ще бъде уведомен за това в писмен вид - имейл.

 

Поръчки от един потребител, направени през интервал от време, без отбелязан коментар, се изпращат като отделни пратки!

 

АРТИКУЛИТЕ от секция Бельо, Сутиени, Оформящо и моделиращо бельо, Чорапогащи - не подлежат за ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ от хигиенична гледна точка.

                                            

Отказ от сключения договор
Съгласно чл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност.  За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен добър търговски вид, запазени оригинални етикети,  да не е употребявана и в  оригиналната  опаковка.
Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.

 

Връщане на продукти:

Попълнете формуляра, който получавате с поръчката и изпратете на посочения адрес - гр. Самоков

ул. Македония 70 офис Еконт.

Срока за Възстановяването на суми от върнати поръчки е 14 работни дни!

Право на рекламация
При констатирани дефекти на стоката, Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното.
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите  и документите, на които се основава претенцията: документ за платена цена; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.