Филтри Еспадрили
Изчисти филтрите
Номер
Номер

Еспадрили

Търсите удобни и леки обувки за летните дни? Уморени сте се от тесните и високи токчета? Искате да смените вашия стил и да експериментирате и да се отличите с новия Ви моден почерк? Ако и Вие искате да решите този свой проблем, значи идеалното решение за Вас са еспадрилите! Тези леки летни обувки на плоска подошва са прекрасен избор за ежедневие или пък за работа, защото са много комфортни, но и едновременно с това са много стилни и красиви. 

С помощта на моделите, които Ви предлагаме в Pipilota, ще можете с лекота да създавате различни модни образи. На модните ни стелажи са представени различни модели еспадрили - ефектни, смели и сочни модели, както и по-класически. Всяка дама лесно и бързо ще може да намери именно това, което търси в сайта. Можете да филтрирате цената, както желаете, а също така приятен бонус е това, че над 129 лева доставката е безплатна. 

Този вид женски обувки имат европейски произход и характерна особеност е това, че подошвата им е изработена от органични материали, като например влакна от юта. Горната част може да е напълно различна и тук всичко зависи от дизайнера, който е решил да заложи на класиката или да развихри фантазията си. Огромен плюс е това, че еспадрилите са модерни всеки сезон и лесно се съчетават с всякакви фасони и образи. 

Задоволете модния си глад за интересни находки и заложете на красивите и стилни летни обувки, които ще намерите в онлайн магазин ни за всеки вкус. Изборът при нас винаги е голям и редовно се грижим затова да обновяваме каталога си с нови и нови продукти. Бъдете стилни и ефектни с Pipilota!

Еспадрили
Филтри
Подреди по