Летни шапки

Всяка година с наближаването на горещите дни, започваме да се замисляме за това, на какви летни шапки да заложим. Погрешно се смята, че те не отиват на всички, тъй като тук правилото е просто да изберете правилната форма, която да отива на овала на вашето лице. 

Не по-малко важно е и да се съобразите с това, от какви материали са изработени вашите нови летни покупки. Все пак те са предназначени да предпазват главата, както и косата Ви от горещите слънчевите лъчи. 

Именно затова в онлайн магазин Pipilota сме се погрижили да Ви предложим огромен избор от разнообразни летни шапки. Отличен вариант за горещото време и за вашата отпуска са сламените модели, които са актуални, но и изглеждат много романтично и нежно. Друга добра алтернатива, ако не обичате такива модели, са ленените и памучните фасони. Те също като сламените, добре спират и задържат слънчевите лъчи, предпазвайки главата Ви от прегряване. Заедно с това се справят отлично с вентилирането, а именно позволяват на кожата Ви да диша и не я запарват. 

С нашите летни шапки от Pipilota всяка дама ще може да допълни лесно и ефектно летния си образ, превръщайки се в модна кралица на плажа. При поръчка над 129 лева доставката е безплатна. В сайта ни ще можете лесно да сортирате всички продукти по цена и така да намерите именно тези летни шапки, които търсите. Разгледайте нашите модели в каталога и поръчайте вашия мечтан модел с един клик!

Летни шапки
Подреди по