Филтри Мъжки бански
Изчисти филтрите
Размер
Размер

Мъжки бански

Често мъжете не се замислят за това, какъв бански да изберат и купуват първия модел, който видят. Това обаче не е правилно, тъй като ако изберете подходящ фасон можете много лесно да скриете недостатъците на вашата фигура или пък да подчертаете достойнствата си.  

Класиката винаги е отличен избор, а именно плувки или боксери. Ако си търсите модел за басейн или спортно плуване, тогава е по-добре да заложите на първите. С тях ще е минимално съпротивлението на материала с водата, а също така са много комфортни за носене. Никога не бива да пренебрегвате удобството и винаги е важно да се съобразите с този критерии при покупката, както и с дизайна. 

В онлайн магазин Pipilota ще намерите богат избор от различни модели мъжки бански. Ако обичате класиката, тогава можете да се спрете на боксерите с по-приглушени оттенъци или пък ако обичате да експериментирате, тогава заложете на по-смелите оттенъци. Плувките са отличен вариант, ако искате комфортно да можете да минавате дълги дистанции в басейна, но и да покорявате женските сърца на плажа. Тези фасони се препоръчват именно за мъжете, които искате да привличате вниманието към себе си с идеалната си фигура. 

Всички те са на достъпни цени и с доказано качество. Само с един клик на мишката ще можете да поръчате желания модел, а при покупка над 129 лева доставката е безплатна. Редовно обновяваме асортимента си, за да можете да имате богат избор и лесно да изберете фасона, който идеално да допълни летния ви образ за плажа. Станете мачо на плажа заедно със стилните мъжки бански от Pipilota!

 

Мъжки бански
Филтри
Подреди по