Модерни тенденции за това лято в банските костюми

3 юли 2018
Модерни тенденции за това лято в банските костюми

Това лято модните тенденции в банските костюми до голяма степен са повлияни от изкуството и природата, пресътворени в разнообразна палитра - цветна или приглушена, в дизайн, който може да задоволи и най-капризния вкус.

Селекцията от различни модели гарантира, че ще има по нещо за всеки - бродерии, ръчно изработени детайли, структурирани форми. Доминиращи са слънчевото жълто и оранжевото като основен цвят или като контрастно допълнение към банския костюм. Вечната класика - черно и бяло продължава да триумфира, придавайки ефектна елегантност на всеки силует.  В много колекции присъстват цветя, растения и палмови листа, за разлика от предния летен сезон, когато флоралните щампи бяха в минимално количество. Натуралните цветове , също са често срещани.

Естествените материи като лен, коприна, са за предпочитане при банските костюми това лято.

Много от моделите тази година ни отвеждат на разходки в джунглата чрез масив от рисунки на екзотични растения и животни. Други колекции демонстрират прекрасни цветове чрез различни растения, превръщащи ги в истинско творение на изкуството.  Екзотични цветя, в цялото им биологично разнообразие, се превръщат във водеща плажна модна линия. И още веднъж може да се акцентира върху ръчно изработените детайли или елементи за украса. В резултат можем да видим деликатни бродерии, цветни апликации и допълнения с интересна текстура, невероятно съчетана с чувствени модели, волани, щампи и дантели. Всеки един модел сякаш е проектиран, за да направи своята притежателка най-привлекателна и зашеметяваща на плажа.

Дамите , които искат да демонстрират силната си индивидуалност и своята страстна страна , могат да се появят в поразителен бански - комбинация от кожа и дантела, във вечните червени и черни, или черни и бели тонове.

Освен потресаващите цветове и принтове, колекциите за лятото на 2018 представят и варианти с красиви къдри и детайли от дантела. Едновременно с бикините , хит са и не по-малко страхотно изглеждащите шорти,  шапки с флорални апликации и дантелено яке, които перфектно допълват плажния тоалет.

Банските за лятото на 2018 поразяват с разнообразието от модели , които са обединени от едно - те не са просто атрибут, а образуват истински плажен ансабъл с ефирна рокля или туника, шапка или кърпа, парео, чанта и плажни обувки и всички те -във взаимно допълващ се дизайн, декор и цветова гама.