Филтри Оформящо и моделиращо бельо
Изчисти филтрите
Размери

Оформящо и моделиращо бельо

Оформящото и стягащо бельо е предназначено да помогне на физическите дефекти, като намали ефектите от увисване, целулит, мастна тъкан и деформации в различни части на тялото. Разбира се, че бельото не решава всички проблеми с чудотворно докосване. Потребителите на тези продукти трябва да знаят това. Бельото има силиконова лента която не позволява на продукта да се хлъзва надолу и няма да предизвика дерматологично увреждане. Произвежда се с безшевна технология за плетене и мрежови шевове и така се избягват уплътнения и удебеления.

Всички жени обичат да изглеждат красиво и елегантно, но за съжаление не винаги сме доволни от фигурата си. С правилните дрехи ще можете лесно да скриете недостатъците на силуета си, превръщайки ги в достойнства. Именно затова сме се погрижили да Ви предложим голям избор от оформящо и моделиращо бельо в различни цветове, модели и размери. 

Избирайки го правилно, можете да стегнете дупето, визуално да намалите талията, да увеличите гърдите. Подобна корекция ще Ви позволи лесно да си позволите да облечете тясна рокля, скини дънки или тясна блузка. Днес производителите предлагат голям избор за решаване на различни проблеми. Така например бельото за отслабване намалява обема и създава правилните пропорции, моделиращите модели добавят обем на правилните места и т.н. 

Ние от Pipilota разбираме, че далеч не всяка представителка на слабия пол е доволна напълно от фигурата си. И проблемът съвсем не е в излишните килограми, а в малките недостатъци, които лесно ще можете за секунди да коригирате с нашите секси и женствени модели оформящо и стягащо бельо. Важно е да разбирате обаче, че за да получите отличен резултат е важно да изберете правилния размер и имайки предвид особеностите на фигурата Ви. 

С нас всичко това ще е лесно, защото избора на оформящо и моделиращо бельо в онлайн магазин Pipilota е голям и редовно обновяваме асортимента ни, за да можете лесно да откриете именно модели, които търсите за себе си. Освен това, при поръчка над 129 лева доставката е безплатна. Предлагаме фасони, както за жените със стройна фигура, така и за тези дами с по-апетитни форми. Благодарение на лесния филтър за сортиране по размер, бързо ще можете да разгледате само тези, които се предлагат за вашата фигура. Бъдете красива, нежна и стилна принцеса заедно с нашите модели оформящо и моделиращо бельо!

Оформящо и моделиращо бельо
Филтри
Подреди по