Разноцветен маникюр – празник за всеки ден

31 март 2019
Разноцветен маникюр – празник за всеки ден

Разноцветните нокти вече няколко години продължават да бъдат модна тенденция в нейл арта. Особено за младите момичета. И не само през лятото.

За предстоящите хладни сезони вариант е градиентен маникюр, изпълнен в няколко цвята от една гама. Тоновете са по-приглушени. Такъв дизайн лесно може да се направи у дома с помощта на гъба. Просто трябва да се разучи техниката.

Ако искате да постигнете ярък оригинален маникюр, обърнете внимание на витражния ефект. За тези, които решат да си го правят сами, е важно да знаят, че използваните няколко цвята лак трябва да са с еднаква консистенция, за да се получи отлична структура на дизайна.

Двуцветният контрастен маникюр си остава актуален вече много сезони. Тандемът черно и бяло подкупва със своята простота и елегантност. При използването му са уместни всякакви техники: и градиент, и воден маникюр, и рисунки, и френч, и стикери, и каквото още се сетите.

Черно-червеният маникюр е идеален за решителните дами, които знаят цената си, преследват целите си и с лекота преодоляват трудностите по своя път. Този дизайн е неизменен спътник на жената вамп.

Както и преди в тенденция е и френският маникюр, подходящ за всяка възраст. Сега вече може да се оживи от съчетание на разноцветни лакове.

И, тъй като индустрията на нейл арта бързо и уверено върви напред, съвременните технологии ни позволяват да постигнем удивителен ефект без да посещаваме салони за красота. Може да си набавим набор от всевъзможни шаблони и стикери, и бързо да си направим маникюр, отговарящ на настроението ни.

Огромният избор на нюанси не е гаранция, че ще постигнем идеалния дизайн. Важна е хармонията в съчетаването на тоновете в разноцветния маникюр. Контрастните лакове образуват ярък и наситен дизайн, който понякога може да изглежда пошло. Затова най-добрият вариант е да се използват спокойни контрастни тонове. Много важно е цветовете не само да си контрастират, но и да хармонират помежду си. Например, комбинацията от бяло, сиво и черно. Ако се спрете на ярък разноцветен маникюр, то гримът трябва да е в леки, неутрални тонове. Иначе може да се получи предизвикателен и не дотам стилен образ. За делови срещи са подходящи монохромни нюанси, а контрастните цветове са по-подходящи за празнични случаи. Гласувайте за нас в BG Top   БГ чарт

11 декември 2019 Експресни маски за отоци под очите

Проблемът с отоците под очите безпокои много от нас. Особено по време на лятната жега. Добре е да знаем как бързо и ефективно можем да го решим. Предлагаме ви няколко доказани възможности.

прочети още

11 декември 2019 Обувките за пролетта на 2020 – актуални разцветки, форми и материали

Еднозначни лидери сред тенденциите и стиловете при обувките за тази пролет е трудно да се определят, защото всеки от водещите дизайнери си има любим модел, който се ползва с особено внимание.

прочети още

11 декември 2019 9 основни тенденции за модния маникюр на 2020

Модният маникюр не е просто оцветяване на ноктите. Той си е цяло изкуство, което набира все повече обороти и се измислят все по-нови технологии и варианти, които ще запазят красивите нокти при баналното миене на чинии.

прочети още

3 декември 2019 Направете си модерен маникюр с блясък

Красивата половина на човечеството не жали усилия, време и средства, за да има добре поддържани ръце – един от признаците на успешните жени.

прочети още

2 декември 2019 Последни тенденции при банските за лято 2020

Особено важен елемент от женската мода през лятото е банският костюм. За целта трябва да се запознаем с последните тенденции от модните колекции , за да не губим време в търсене на най-добрия за нас бански. Защото за почивката на море са важни не само диетите за придобиване на идеална форма, но и банският костюм, който завършва нашата визия.

прочети още

2 декември 2019 Аристократични цветове и свободни линии в есенната мода

Стремително бягащото лято, макар и без желание, отстъпва пред величаво настъпващата есен, носеща желание да се облечем по-уютно. А нейните модни тенденции удивляват със своя колорит.

прочети още

2 декември 2019 Модните чанти – как и с какво да ги носим

Излишно е да казваме, че чантата е аксесоар, бе който не можем. Що се касае за актуалните тенденции, трябва да знаем, че добрият класически правоъгълник се завръща. Безформените торби и раници отстъпват място на строгите чанти и портмонета. Разбира се, модните варианти както и преди впечатляват и в зависимост от повода и стила може да намерите

прочети още

2 декември 2019 Чудесата на маникюра: интересни идеи

Необичайните цветове и текстури на лака за нокти вече не могат да учудят никого. Черните, сините, зелените и виолетовите нокти отдавна станаха нещо обичайно. Сега, за да се похвалиш с необичаен маникюр, трябва да измислиш нещо много по-оригинално – например, да изобразиш на ноктите си шахматна дъска, живописен пейзаж, портрета на любимия човек, знамето на страната и какво ли още не

прочети още

30 ноември 2019 За избора на удобни и стилни обувки

Често може да попаднем на красиви и елегантни обувки, които въпреки цената не са удобни за краката ви. Носенето на неподходящи обувки, предизвиква различни проблеми, от пришка до стрес .

прочети още

25 ноември 2019 Модни тенденции при банските костюми за лято 2020

Всички жени, особено по-младите, винаги са искали да бъдат изискани, да демонстрират достойнствата на своята визия, която да ги откроява сред останалите. Този стремеж е постоянен, независимо от сезона.

прочети още

25 ноември 2019 Плажните аксесоари – разнообразна палитра от образи

Лятната мода за 2020 е толкова многолика, че трудности при избора на плажни аксесоари няма да има. Ключовият момент при подготовката за море е, разбира се, изборът на бански.

прочети още

25 ноември 2019 Осем забрани според фън шуй при избора на спално бельо

Съвременният динамичен живот диктува своите правила и човек може да остане сам и да си почине само по време на сън. А, за да бъде той наистина пълноценен, фън шуй налага определени забрани при избора на спално бельо, за да спим добре и да поддържаме здравето си.

прочети още

25 ноември 2019 Екстравагантност, практичност и богат избор при актуалните пролетно-летни обувки

Едва ли има жена, която да не изпитва истинско удоволствие при закупуването на чифт модни обувки. А за пролетта и лятото на 2015, модните тенденции наистина поразяват със своето многообразие, което ще задоволи почитателките на класиката, на комфорта или екстравагантността.

прочети още

25 ноември 2019 Модни бански 2020 година

Всеки нов сезон си идва с новите модни тенденции. Не прави изключение и плажната мода за 2020 година и особено новостите в банските костюми. Колкото и да са променливи при тях тенденциите през годините, те винаги са обединени от една обща цел- да помогнат на жените да изглеждат не добре

прочети още

24 ноември 2019 Как да изберем най-доброто спално бельо за себе си

Правилният подбор на спалните завивки наистина ще ни помогне да се чувстваме по-добре. Особено, ако се спрем на точния цвят, съобразен с интериора на спалнята ни, с нашите желания и потребности. Защото дизайнът на леглото определено предизвиква определени емоции.

прочети още

12 ноември 2019 Основни тенденции при вечерната мода

Дълго време вечерната мода беше подчинена на общи тенденции и едва през последните години няколко водещи марки специализират само в изработването на вечерни рокли.

прочети още

12 ноември 2019 Необичайна комбинация от цветове в интериора на спалнята

В много случаи за спалнята се избират меки, леки и приглушени нюанси, осигуряващи спокойствие и пълноценен отдих, за които всеки мечтае след дългия работен и динамичен ден.

прочети още