Седем тенденции при банските от две части

3 юли 2018
Седем тенденции при банските от две части

1.Декор с тънки ленти и връвки. При цялата си простота, те създават много ярък ефект. Явно, тайната е в асоциациите, които със сигурност са еротични. Излишно е да се напомня, че такъв дизайн е подходящ само за дами със стройни силуети, защото декорът подчертава всяка линия на тялото.

2.Ретро стил. Вдъхновението от отминалите години не подминава банските от две части, също както модата като цяло. В тенденция отново са 50-те. Моделите наистина са интересни, но справедливостта изисква да кажем, че независимо от съхранената идея /завишена талия и горнище във формата на елече/, решенията са много по-разкрепостени, отколкото биха могли да си позволят дамите от миналия век.

3.Бикини с ленти. Те са максимално открити – малки триъгълни парчета, съединени с тънки ленти или връви. Чудесен вариант за плажен костюм, предпочитан от смелите дами, решили да придобият тен, оставяйки по себе си възможно най-малко облекло.

4.Закрито горнище. В контраст с предходния модел, този е максимално закрит. Топ с дълъг ръкав едва ли е най-удачния вариант за желаещите да придобият красив загар, но пък е чудесен избор са спортно плуване и плажни игри. Хит са лаконичният дизайн и интересните разцветки. Основен способ за декор са ярките принтове.

5.Леопардови щампи. Отново са в тенденция хищните разцветки и рисунки, винаги асоциирани със страст и секс. За смекчаване на образа моделиерите предлагат комбинацията на тези принтове с цветни мотиви и различни орнаменти – интересна еклектика, предпочитана от редица модни къщи.

6.Къдри и волани. Романтичните дами със сигурност ще си купят поне един бански с къдри и волани. А, ако ще почивате на някое екзотично кътче, то нека декорите са с цветни мотиви в нежни нюанси. Не по-малко романтични са и моделите в едноцветни пастелни тонове.

7.Минимализъм и контрастни кантове. Почитателките на простите конструктивни решения нека да обърнат внимание на банските, създадени в стила на минимализма. Малки бикини, лаконични презрамки и преимуществено еднотонни разцветки – основни характеристики на типичния костюм от две части. Като декор се използват контрастни кантове, които само подчертават простотата на дизайнерското решение.

Тънки ленти за образи, събуждащи фантазията; бикини с висока талия за любителките на ретро мотивите; леопардови принтове за хищниците по природа; къдри и волани за романтичните жени; минимализъм и контрастен кант за тези, които предпочитат семплите форми. Каквото и да кажем – изборът е богат. И позволява на всяка дама да изрази своето настроение и емоции.