Време е за нови бански - ярки идеи, неповторими детайли и голямо разнообразие

27 януари 2019
Време е за нови бански - ярки идеи, неповторими детайли и голямо разнообразие

Готвите ли се вече за почивката на море? За целта без бързане и суета, много внимателно трябва да си набавите необходимите тоалети, ако вече не сте го направили. И, разбира се, най-важният детайл – банският костюм. Със сигурност няма да изпитате затруднение в неговото избиране сред наистина огромното разнообразие от форми, разцветки и тенденции. Пък и защо да се ограничавате само с един модел? Защо да не се поглезите и да се представите в различни варианти на този най-главен елемент на плажната мода!

Цели бански, монокини и трикини идеално очертават и поддържат формата на силуета. Поради това, тези модели, често изпълнени в спортен стил, никога не губят своята популярност. Както и навсякъде, тук са важни детайлите, които позволяват да се разнообразят стандартните модели, което ще подчертае собствения стил и характер. Основните тенденции за това лято са представени в извивките и оригиналния дизайн на деколтето и мишниците. Става дума за модели с високо деколте и извивки край ключиците и оригинално оформени изрези в областта на гърдите и талията. Оригинални модели, отлично пасващи за всякакъв тип фигура.

Дамите с по-тесни рамене могат да изберат модел, с деколте тип лодка. Докато вариантите с разнообразни детайли с асиметрична кройка, като едно рамо, преплетени ленти, оригинално разположени шнурове и презрамки, мега популярни през това лято, са обичани от много жени, които спират често избора си на тях. Особено са впечатляващи моделите, съчетали в едно комбинации на детайли с различни нюанси. А банските, тип монокини, се радват на своя звезден миг.

Облекчената и по-открита версия на целия бански изгодно подчертава талията и линията на гърдите. Затова не по-малко популярни са и изящните модели трикини. Често украсени с всевъзможни презрамки, ленти, клипси и плетеници, те особено добре подчертават силуета и поддържат гърдите. Най-често са едноцветни, но в чист и ярък оттенък, отлично подчертаващ загара.

Цветовете, фаворити на плажната мода, са черен и бял, както и жълт, неонов, розов, сапфирен, изумруден. Това не значи, че не може да си купите пъстър модел бански в нежни цветни принтове и приглушени разцветки. Или с щампи на дървета и растения, ярки геометрични или етнически рисунки. На пика на популярност са животинските принтове, които изглеждат колоритно с ултрамодерни слънцезащитни очила.

Що се касае до банските в две части, освен бикините, моделите шорти и със завишена талия, с ретро полъх, също се радват на голяма популярност.

Както виждате, тенденциите са различни, вариантите – много. Каквото и да изберете – няма да сбъркате!

12 ноември 2019 Основни тенденции при вечерната мода

Дълго време вечерната мода беше подчинена на общи тенденции и едва през последните години няколко водещи марки специализират само в изработването на вечерни рокли.

прочети още

12 ноември 2019 Необичайна комбинация от цветове в интериора на спалнята

В много случаи за спалнята се избират меки, леки и приглушени нюанси, осигуряващи спокойствие и пълноценен отдих, за които всеки мечтае след дългия работен и динамичен ден.

прочети още